Hoe voeg ik foto’s toe aan mijn album

Wanneer je een album hebt toegevoegd kun je foto’s toevoegen aan je album. Klik hiervoor op het desbetreffende album.

Druk vervolgens op de knop 'Album aanpassen'. Er verschijnen twee opties 'Fotoalbum aanpassen' en 'album verwijderen'. Druk in de grijze balk op 'klik hier'. Je wordt doorverwezen naar de bestandenpagina van je computer/tablet of smartphone. Klik vervolgens de foto’s aan die je toe wilt voegen. Klik daarna op openen en je bestanden worden in het album toegevoegd en je kunt daarna de volgorde opslaan door op de knop “volgorde opslaan” te drukken.