Hoe voeg ik een activiteit in mijn agenda toe.

Via de “Agenda” functie is het mogelijk om een activiteit of afspraak in te plannen. De agenda is te openen door te klikken op “Agenda” aan de rechterkant van het scherm. Het invulscherm van de agenda opent zich automatisch.

De volgende velden dienen te worden ingevuld bij het aanmaken van een nieuwe agenda activiteit:

•  Titel van de activiteit: Hier vult u de naam van de activiteit in.
  •  Datum waarop de activiteit plaats vindt: hier kiest u de datum wanneer de activiteit plaats zal vinden. De datum selecteert u door het openen van de kalender.
  •  Begin- en eindtijd van de activiteit: hier voert u de begin-en-eindtijd van de activiteit in.
  •  Herhalen: Er kan gekozen worden om de activiteit te herhalen naar dagen, weken of maanden. Door het afvinken van het kleine vierkant, geeft u aan dat u gebruik wilt maken van deze optie.
  •  Herhalen datum: in dit veld stelt u in tot welke datum het agenda-item wordt herhaald.
  •  Korte omschrijving: in dit tekstvlak heeft u ruimte om het agenda-item van een korte omschrijving te voorzien.
  • Agenda-icoon: met de knop agenda-icoon kan de activiteit worden gekenmerkt met een icoon.
  • Agendakleur: met deze knop kan aan een activiteit een kleur worden toegevoegd.

Wanneer alle velden zijn ingevuld druk u op de blauwe knop “activiteit aanmaken”.