Hoe verwijder ik mijn bericht

Wanneer een bericht geheel verwijderd dient te worden van de tijdlijn dan kan dit door op de drie stipjes rechtsboven het bericht te klikken. Wanneer je op de knop “verwijderen” klikt opent zicht een scherm met de vraag “weet je zeker dat je je bericht wilt verwijderen?”.  Door te klikken op de rode knop “Verwijder bericht” wordt het bericht definitief verwijderd van je tijdlijn. Indien je je bedenkt dan kan de actie worden afgebroken door de knop “Annuleer”.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op