Kan ik een bericht bewerken

Mocht je niet tevreden zijn over het bericht, of je hebt na verloop van tijd een andere reden om het bericht nadat je deze heeft geplaatst te wijzigen, dan kun je het bericht wijzigen of verwijderen door op de drie stipjes te klikken. Je vindt de drie stipjes rechtsboven in het bericht. Wanneer je op bewerken klikt dan komt je op hetzelfde scherm als toen je een bericht wilde plaatsen. Je kunt het bericht aanpassen en vervolgens op de knop “bericht bijwerken” klikken. Je bericht is bewerkt.