Hoe wijzig ik mijn achtergrondfoto

Om je achtergrond foto toe te voegen of te wijzigen kun je op de camera klikken rechtsonder in het achtergrond scherm.

Je wordt vervolgens doorverwezen naar de pagina van jouw computer waar jij jouw bestanden/foto’s hebt ondergebracht. Jij zoekt jouw gewenste achtergrondfoto en klikt op openen.

Hierna kom je op een pagina waar jij jouw foto kunt aanpassen. Wanneer jij jouw foto hebt aangepast klikt je op “Done” en jouw achtergrondfoto zal verschijnen op jouw stamtafel.