Hoe wijzig ik mijn profiel foto

Om je Stamtafel persoonlijk te maken kunt je een profielfoto toevoegen. Je klikt op het fotocamera icoontje rechtsonder bij de profielfoto.

Je wordt vervolgens doorverwezen naar de pagina van je computer waar jij je bestanden/foto’s hebt ondergebracht. Je zoekt je gewenste profielfoto en klikt op openen.

Hierna kom je op een pagina waar jij je foto kunt aanpassen. Wanneer jij je foto hebt aangepast klik je op “Done” en je profielfoto zal verschijnen op jouw stamtafel.